NED Work People
cover-image

Over ons

Vanaf 2009 hebben we ons als personeelsspecialist steeds verder ontwikkeld met detachering, uitzendservice, een eigen arbodienst en een verzekeringstak. Met deze diensten zijn we sterk gegroeid in West-Brabant. Vooral door bedrijven in de horeca, agro, industrie, bouw en infra en logistiek en transport goede praktische en passende oplossingen te bieden. De gedrevenheid van onze eigen NED-mensen onderscheidt ons van andere aanbieders. Ambitieus en vastberaden maken we graag nèt dat verschil, lopen we nèt een stapje harder en geven we inleners en medewerkers nèt wat meer zekerheid.

ONZE MISSIE

Als eerste bedrijf in de regio West-Brabant ontvingen we het Keurmerk Sociale Onderneming (KSO). We geven daar invulling aan door steeds de verbinding te zoeken met de mensen binnen én buiten ons bedrijf. Dat betekent aantoonbare aandacht voor onder andere arbeidsomstandigheden en opleiding. Ook door goed met elkaar te blijven communiceren en samen activiteiten te ondernemen blijven we nèt wat meer verbonden met elkaar. Dat zorgt voor tevreden trotse medewerkers én daardoor tevreden klanten! Natuurlijk leert u ons pas echt goed kennen als we gaan samenwerken. We hopen van harte dat dit voorstel daar alle aanleiding toe geeft.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.