NED Work People
1

NED Work People

Margareta Gadalean

Recruiter

Mijn naam is Margareta en ik ben Roemeense recruiter bij NED.

Ik haal ontzettend veel energie uit het helpen van mensen die vanuit Roemenië naar Nederland komen om hier te werken en misschien wel voor altijd te blijven. Samen kijken wij naar wat bij jou past en ik help je op weg in de Nederlandse werkwereld!

Wij praten samen over wie jij bent, waar je vandaan komt, wat voor opleiding je hebt genoten, wat je kunt, wat voor werk je al gedaan hebt en wat je in Nederland wilt gaan doen. Dan kijk ik of we voor jou een geschikte baan kunnen vinden en wanneer jij dan hier bent gaan we samen kijken bij het bedrijf dat een plaatsje voor jou heeft. We laten jou zien wat het werk is dat je te doen krijgt en jij beoordeelt of het iets voor jou is.

Lijkt het je leuk om daar te gaan werken, dan zorgen mijn collega’s ervoor dat er voor jou huisvesting wordt geregeld en zonodig ook vervoer naar het werk. Ook krijg je een welkomstpakketje, met daarin o.a. het huisreglement, goede tips, enz. Ook zorgen wij ervoor dat je een BSN krijgt. Dit is een officieel registratienummer om te mogen werken. Bovendien wordt er voor jou een zorgverzekering afgesloten. En niet vergeten: de beste nazorg begint vooraf!

 

Contact Margareta Gadalean via:

Bel me terug